Casa del Palangre
vakantie appartement verhuur

Gastenboek

Gastenboek

12 berichten op 3 pagina's
Rita Verstraete
01-06-23 21:11:25
Wij mochten (ik zelf en mijn man) mochten 2 maand (april en mei) genieten van een gezellig ingericht appartementje die kraaknet was ... ideaal gelegen, alles is werkelijk op loopafstand. Waar ik zeker de nadruk wil op leggen is dat de gastvrouw de vriendelijkheid zelve is, heel behulpzaam indien je vragen hebt. Ik had meteen een goed gevoel al van het eerste contact.
Kortom het is zeker een aanrader!
Rita
Petra Qualm
30-01-23 21:22:06
Verblijf van 19 Januari t/m 20 Januari 2023Ons verblijf was maar voor 2 nachten, samen met een vriendin er even uit.

Het appartement was van alle gemakken voorzien en schoon, ook uitstekende Wifi.

Supermarkt om de hoek, wel zo makkelijk om s’morgens een vers broodje te scoren.

Even een wandelingetje en dan ben je op de boulevard en het strand, in deze periode verwacht je

dat er niet veel open is maar integendeel, er was genoeg leven op de terrasen en de boulevard en komden zelfs even het stand op om van de zon te genieten.

Je kan helemaal op de boulevard doorlopen naar het haventje maar dat hebben wij niet geredt, we zijn blijven steken bij de heerlijke ijsalon.

We gaan dit zeker nog een keer over doen voor de prijs hoef je het niet te laten.

Maribel en Marvin bedankt voor de gastvijheid,

Marella en Petra
Corr en Alie Nederhoff
09-01-23 15:15:52
We mochten 22 dagen genieten in dit appartement van alle gemakken voorzien goede wifi en alles op loopafstand(­strand-­winkels - supermarkt Consum ed) wanneer je verder wil ff Julio taxi bellen kost geen drol. Hebben kerst en oud en nieuw en de 3 koningen gevierd.bij de zoutmeren geweest markten afgeklept Zenaia boulevard en Habeneras shopping centre onveilig gemaakt eg je hoeft je niet te vervelen wat 1 ding zeker is eind van het jaar komen we terug en ook al weer geboekt met 3 vrienden Maribel we hebben genoten van alles en bedanken je voor je gast vrijheid
Heel veel liefs Corr en Alie
Jaimy
28-10-22 17:27:19
Lekker weekje vakantie gehad! Prima accommodatie..
Eenvoudig maar doeltreffend en dichtbij het strand ook.
Fam. Melief
18-10-22 17:14:26
Net terug van een fijne maand in appartement Casa del Palangre 23. Goed, praktisch en schoon appartement. Voorzien van alle gemakken. Goed uitgeruste keuken. Fijne badkamer. Goede Wifi. Gemak van tv met chromecast. Een lift. Gemeenschappelijk zwembad. Good value for money👍. Dichtbij voorzieningen zoals buslijnen, bodega's, een supermarkt (Consum) op 300 mtr. Loop verderop de Calle Noruega uit en je bent binnen 3 min. op het strand Playa de los Locos. Loop de Calle del Palangre uit en je bent binnen 10 min. op het Playa del Cura🌴. Een auto huur je dichtbij bij Darling rentacar (met borg) in de Avenida Habaneras of (zonder borg, met creditcard) bij Centauro. Tips: Wandel de Boulevard van Torrevieja af. Het marktje aan het einde / begin van de Boulevard. Bezoek de zoutmeren aan de kant La Mata /Torrevieja (flamingo's🦩 en picknicktafels). Restaurant Tintero voor de heerlijkste Sangria, tapas en paella en Restaurant Alingui voor de beste solomillo👌. En doe een dagje Alicante. Wij hebben echt genoten. Bedankt Marvin en Maribel, tot ziens!😘
Tonen: 5  10   20